Wij zijn voor

David Zeman

David Zeman

Vertrouwen, ik ben VOOR.

Authentiek en nieuwsgierig op zoek naar écht contact. Mijn passie is het vinden en (ver)binden van mensen. Ik ben ambitieus, open, eerlijk, snel, direct en streef naar een optimaal resultaat voor alle betrokkenen. Samen dromen realiseren, problemen oplossen en successen vieren. Jouw dankbaarheid is mijn brandstof.

Gezin, familie en vriendschap zijn voor mij zeer waardevol. Ik kan enorm genieten van moderne architectuur, goed design, film, muziek en culinaire verwennerij. Steve Jobs is één van mijn helden. Niet vanwege zijn managementstijl maar om zijn rebelse 'anders denken'.

Ervaring

Deze uitspraak van Pippi Langkous is wel kenmerkend voor mij: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan." Ik ben een optimist en een generalist. Weet van heel veel dingen iets, maar lang niet alles. Die behoefte heb ik ook helemaal niet. In de 25 jaar voor ik mij als partner heb aangesloten bij VOOR, heb ik gewerkt voor Raet, Yacht, Eiffel, RGP en EY. Ik heb in vele keukens een kijkje mogen nemen. Altijd met de insteek om opdrachtgevers, consultants, interim-managers en collega's met behulp van excellente dienstverlening verder te helpen. Dit lukt mij iedere keer weer en daar ben ik trots op.


Alle partners

  Partner - 231208103509220316120550philip_web.png

  Philip Backx

  Talent, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 210505095511esther_mouwe.jpg

  Esther Mouwe

  Serendipiteit, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 240411113517lizzy-voorsite.png

  Lizzy Noordberg

  Duurzaam en Groen, ik ben VOOR.

  Lees meer