Snel de best passende interim-manager vinden?

Wij zijn VOOR.

VOOR ZP

Zo kan bemiddeling van interimmers ook

Op zoek naar tijdelijke versterking van je organisatie? Toe aan een vernieuwende formule om een interim-manager te vinden? Werk dan samen met VOOR. Bemiddeling doen we kosteloos. We vragen er wel iets voor terug: vijf werkdagen exclusiviteit. Alleen dan kunnen we ons werk zorgvuldig doen en de interim professional voor je vinden die echt past qua kennis, ervaring en persoonlijkheid.

Wie is VOOR?

VOOR is een bemiddelingsformule voor hoogopgeleide staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Voor tijdelijk en voor vast. Interim professionals noemen we Zelfstandig Professionals (ZPers).

Welke stappen doorlopen we met je?

Vijf werkdagen exclusiviteit betekent dat je vijf dagen lang alleen samenwerkt met VOOR om de beste interim te vinden.

  • INTAKE  |  Binnen 24 uur een intakegesprek met een VOORpartner die luistert, doorvraagt en de opdracht samen met je scherp stelt.

  • OPDRACHTOMSCHRIJVING OPSTELLEN  |  Je ontvangt een aansprekende verwoording van de uitdaging en wat er van de kandidaat wordt verwacht.

  • IN NETWERKEN UITZETTEN EN WERVEN  |  We zetten elke opdracht breed uit: met de gezamenlijke wervingsexpertise en netwerken van alle partners komt de opdracht binnen enkele dagen bij duizenden professionals. We gaan proactief op zoek naar geschikte kandidaten en benaderen hen gericht. Zo komt de opdracht bij de meest geschikte kandidaten.

  • SELECTEREN  |  Wij spreken uitgebreid met diverse kandidaten. Met onze ervaring en mensenkennis weten we snel welke kandidaten het beste bij jouw opdracht past en de opdracht tot een succes kunnen maken.

  • KENNISMAKEN  |  We laten je altijd met de twee of drie meest geschikte kandidaten kennismaken, zodat je een afgewogen keuze kunt maken. Voor, tijdens en na de gesprekken begeleiden en adviseren we je.

  • KIEZEN  |  Heb je de ideale kandidaat gevonden, dan doe je als opdrachtgever rechtstreeks zaken met de interim-manager. Van hem/haar ontvang je de facturen. VOOR biedt op maat begeleiding van de opdracht, waar ook onder meer een evaluatie van de opdracht bij hoort.

Je doet als opdrachtgever dus direct zaken met de ZPer. Die draagt een bescheiden en fiscaal aftrekbare fee af aan VOOR. Kwaliteit voor een scherpe prijs. Bemiddeling zonder overhead en zonder omweg. Zo houden we de kosten van interim-management op een fair niveau.

Onze ambitie is ons netwerk te laten groeien met professionals die iets willen betekenen voor de samenleving. Die verbinden we met opdrachtgevers die van betekenis willen zijn. Een goede interim-manager kan van grote waarde zijn voor je organisatie. Daarom hechten we aan een zo zorgvuldig mogelijke selectieprocedure. Dat is in het belang van de medewerkers in je organisatie, je klanten/bewoners/patiënten en de kwaliteit van je werkprocessen.

Wij zijn er trots op dat steeds meer mensen VOOR zijn en we zijn blij met de mooie referenties van onze opdrachtgevers.