De beste mensen voor je organisatie,

wij zijn VOOR.

VOOR ZP

Snelle en gedegen interim-oplossing 

Je wilt snel over de beste interim beschikken. We zorgen ervoor dat je binnen 5-7 werkdagen kunt kiezen uit twee of drie geschikte kandidaten. In het belang van kwaliteit vragen we exclusiviteit. Dan zijn we volledig toegewijd aan je opdracht en staan we voor een gedegen werving- en selectieproces. Een interim-manager of interim professional moet naadloos aansluiten bij de gestelde opdracht, dat vraagt om een zorgvuldig en gedegen proces. Dat is in het belang van je medewerkers, je klanten en je werkprocessen. Werving en selectie van interim-managers doen we kosteloos voor opdrachtgevers. De bemiddelde interim/zelfstandig professional (ZPer) draagt een bescheiden percentage van zijn tarief aan ons af. Zo werkt dat bij VOOR.


Voor elke interim-vraag

Zoek je een interim manager, interim directeur, bestuurder a.i., interim toezichthouder of een tijdelijke hoogopgeleide stafmedewerker? Een verandermanager, interim HR-professional of tijdelijke projectmanager? Laat het ons weten, we vinden de beste kandidaten voor je.
 

Direct contact met de interim die past

We luisteren naar je vraag, denken mee en vragen door om tot een scherpe opdrachtformulering te komen. Daarna gaan we via ons netwerk en relevante (online)kanalen op zoek naar de beste, beschikbare kandidaten. Na zorgvuldige interviews selecteren we de twee of drie beste kandidaten die we graag aan je voorstellen. Het hele proces tot en met de keuze voor de kandidaat begeleiden wij. Met de gekozen kandidaat doe je daarna rechtstreeks zaken. 
 

Alles voor de beste interim.

  • Intake. Binnen 24 uur een intakegesprek met een VOORpartner. We luisteren, vragen door en stellen samen met jou de opdracht scherp. Zo mogelijk spreken we meerdere mensen in je organisatie voor een goed beeld van de interim-vraag.

  • Opdracht omschrijven. Je ontvangt een heldere omschrijving van de opdracht en wat er van de kandidaat wordt verwacht.

  • Uitzetten in onze netwerken en werven. Met de wervingsexpertise en netwerken van alle VOORpartners brengen we je opdracht dezelfde dag onder de aandacht van duizenden professionals. Ook zoeken we proactief binnen en buiten ons directe netwerk.

  • Selecteren. Wij spreken diverse kandidaten uitgebreid over hoe hun ervaring en ambitie aansluit bij jouw opdracht. Met onze vak- en mensenkennis hebben we snel inzicht in welke kandidaten optimaal aansluiten.

  • Kennismaken en kiezen. Je maakt altijd kennis met twee of drie kandidaten die op hun manier het meest geschikt zijn, zodat je een afgewogen keuze kunt maken. Op onze advisering en begeleiding kun je rekenen voor, tijdens en na de gesprekken. Ook winnen we twee referenties in over de gekozen kandidaat.

  • Vervolg contact. Met de kandidaat van je keuze doe je rechtstreeks zaken. Van hem/haar ontvang je de facturen. De interim draagt een bescheiden percentage van zijn/haar tarief aan ons af. Als opdrachtgever betaal je geen fee aan VOOR. VOOR biedt begeleiding op maat tijdens de opdracht en zorgt voor een eindevaluatie.

Interim met impact, ben je ook VOOR?

Ook voor jou vinden we de best passende managers, adviseurs, directeuren, bestuurders, toezichthouders en hoogopgeleide stafmedewerkers die op interim-basis jouw organisatie en de wereld beter willen maken. Deze opdrachtgevers hebben er al goede ervaringen mee. Steeds meer mensen zijn VOOR.

 

Snel en kosteloos de beste interim kandidaten

Binnen 5-7 werkdagen keuze uit 2 of 3 kandidaten voor je interim vraag. Kosteloos werving- en selectieproces. Exclusiviteit in het belang van een gedegen en kwalitatieve procedure. Gegarandeerd succesvol.

Neem contact op voor een intake.