Vast of interim, wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij zijn VOOR.

Voor Opdrachtgevers

VOOR verbindt leiders en organisaties die een positieve impact op de maatschappij willen maken. We vinden de hoogopgeleide stafprofessional, manager, directeur, bestuurder en toezichthouder die jouw organisatie én de wereld beter wil maken. Deze opdrachtgevers hebben er al goede ervaringen mee. 

Tot de kern komen, wij zijn VOOR

In gesprekken over een interim-opdracht of vacature gaan we direct de diepte in. Welke uitdagingen liggen er, wat zorgt voor werkplezier, wat drijft je organisatie, naar welke resultaten streef je? Zo kunnen we gericht op zoek naar de professional die het beste past. Qua persoonlijkheid, talent, deskundigheid en (maatschappelijke) ambities. 
 

VOORfactoren

Natuurlijk zijn we geïnteresseerd in het cv en bewezen competenties van een kandidaat. Daarnaast kijken we ook naar de ambitie om van betekenis te zijn, het (zelf)reflectief vermogen, energie en bevlogenheid. Dit noemen we de VOORfactoren.
 

Zullen we aan de slag gaan? 
 

                                                            

De VOORformule in het kort

Gestart in 2013. Kantoor en overhead hebben we niet, we kunnen prima zonder. Dat zorgt voor een scherp tarief. Persoonlijke aanpak. Eigenzinnige visie. We werken samen met mensen en organisaties die van betekenis willen zijn. Inmiddels 18 partners, allen zelfstandig ondernemer binnen onze formule. Met ervaring in onder andere zorg, overheid, onderwijs, woningcorporaties, retail, zakelijke dienstverlening en belangenvereniging/vakbond. In management, directie, toezicht, project- en programmamanagement, HR, IT, juridische zaken, financiën, bedrijfsvoering en advies. We delen nieuwsgierigheid, mensenkennis en vakmanschap om voor jouw organisatie de beste kandidaat te selecteren. Ons netwerk groeit iedere dag. Steeds meer mensen zijn VOOR.
 

VOORbeeld

Onze ambitie is om met werving en selectie van betekenis te zijn, voor organisaties, voor mensen, voor de maatschappij. Dat werkt verbindend, merken we. Uit die ambitie is ook het VOORbeeld ontstaan: elk jaar geven we 10% van onze volledige omzet aan projecten waar de wereld mooier van wordt. In de VOORbeeld-verkiezing wordt bepaald naar welke projecten het geld gaat.

Zo kan werving en selectie voor je werken

Snel. Zorgvuldig. Toegewijd. Gegarandeerd de kandidaat die past. Voor tijdelijk en voor vast. Maak vrijblijvend kennis met een van de VOOR partners.

Kom in contact