De beste mensen voor je organisatie.

Wij zijn VOOR.

Voor Opdrachtgevers

VOOR draagt bij aan het succes van organisaties die van betekenis willen zijn. Door het vinden van de best passende manager, directeur, bestuurder, toezichthouder of hoogopgeleid staflid (HR adviseur, controller, accountmanager / zorgverkoper, projectmanager / programmamanager, etc.). Voor elke vraag gaan wij tot het uiterste en zetten we onze expertise, ons netwerk, bewezen wervingskanalen en laatste inzichten in. Of het nu gaat om een vaste vacature of een vraag voor een interim-manager.

Wij vinden leiders die van betekenis willen zijn voor jouw organisatie. Leiders die oog hebben voor mens, organisatie en maatschappij en die het verschil willen maken. Wij kijken verder dan CV en competenties en onderzoeken persoonlijkheid, energie en hoe iemand betekenis wil geven. Wij zoeken naar mensen die bevlogen en zelfreflectief zijn en dezelfde doelen nastreven als jullie organisatie. Basiscriteria voor goed leiderschap en daarmee voor iedere vacature of opdracht die wij uitvoeren.

Dankzij ons ‘slanke’ businessmodel kunnen we een kwalitatief en intensief proces aanbieden tegen scherpe tarieven. Interim-management opdrachten bemiddelen we bijvoorbeeld kosteloos en toegewijd mits exclusief voor opdrachtgevers: binnen vijf werkdagen de drie beste kandidaten aan tafel.

Onze partners brengen stuk voor stuk persoonlijke kennis en ervaring vanuit zorg, overheid, onderwijs, retail, zakelijke dienstverlening en vakbond. Zij hebben een bewezen trackrecord in management, directie, toezicht, project- en programmamanagement, HR, IT, juridische zaken, financiën, bedrijfsvoering en advieswerk. Gedreven, deskundige en ondernemende adviseurs die in nauwe samenwerking de beste mensen voor jouw organisatie vinden.

VOOR zoekt niet alleen kandidaten die willen bijdragen aan een betere wereld, wij dragen zelf ook graag bij. We combineren ‘goed doen’ en ‘zaken doen’ in ons dagelijks werk en zetten dat kracht bij door 10% van onze omzet te doneren aan projecten waar de wereld mooier van wordt. Dat doen we in de vorm van de VOORbeeld-verkiezing. Door samen te werken met VOOR verzekert u zich niet alleen van een gedegen proces en de beste kandidaten. U draagt ook bij aan projecten die de wereld een beetje mooier maken.

Onze diensten zijn: