Als zelfstandig professional (ZPer) het verschil maken,

wij zijn VOOR.

ZPer

Steeds meer organisaties streven ernaar maatschappelijke impact te maken. Ook zelfstandig professionals maken bewuste keuzes op dat gebied. Daarom is ‘tijd voor betekenis’ ons leidend principe bij werving en selectie. VOOR verbindt leiders en organisaties die van betekenis willen zijn. Interim managers en adviseurs, directeuren, bestuurders, toezichthouders en hoogopgeleide stafprofessionals op interim-basis, voor verschillende opdrachtgevers.

Een opdracht doen via VOOR, zo werkt het

 • Vanuit een heldere opdrachtformulering gaan wij gesprekken aan met kandidaten en stellen wij de twee of drie interim-managers die het best bij een opdracht passen voor aan de opdrachtgever.

 • Wij vragen elke opdrachtgever exclusiviteit, bij een voordracht ben je alleen in concurrentie met andere ZPers via VOOR.

 • Als je gekozen wordt, doe je rechtstreeks zaken met de opdrachtgever, zorg je zelf voor het contract en factureer je direct aan de opdrachtgever.

 • Voor de bemiddeling draag jij een fee van 15% af aan VOOR; als VOOR ZPer draag je slechts 10% af (betaling aan VOOR nadat de opdrachtgever jou heeft betaald).

 • Begeleiding op maat en naar behoefte door een VOORpartner.
   

Samen meer bereiken dan je voor mogelijk houdt

Interessante opdrachten doen, organisaties helpen hun ambities te realiseren, als ZPer van betekenis zijn en zelf verder groeien, het kan vanuit ons netwerk. We koesteren de kracht ervan en geloven dat we elkaar zo kunnen versterken. Elke nieuwe interim opdracht of vacature mailen we naar alle (zelfstandig) professionals die dat op prijs stellen. Zij delen de opdrachten en vacatures weer in hun eigen netwerk. Met elkaar vinden we altijd de beste kandidaat. 
 

VOORbeeld

Onze ambitie is om van betekenis te zijn; voor organisaties, voor kandidaten en voor de maatschappij. Zo is het VOORbeeld ontstaan, elk jaar geven we 10% van onze volledige omzet aan projecten waar de wereld mooier van wordt. In de VOORbeeld-verkiezing wordt bepaald naar welke projecten het geld gaat.  
 

Hoe word je VOOR ZPer?

Een selecte groep zelfstandig professionals is VOOR ZPer. Dat heeft een aantal voordelen, zo draag je 10% af in plaats van een fee van 15%. Er zijn twee manieren om VOOR ZPer te worden. Je bezorgt VOOR een lead (bij een nog niet actieve opdrachtgever van VOOR en waar je op geen enkele manier invloed hebt op het verdere verloop van de specifieke opdracht) waardoor wij een opdracht kunnen invullen (interim of vaste functie). Of je brengt een eigen opdracht in (over die opdracht draag je dan 5% fee af voor de dienstverlening van VOOR, waarmee je weer bijdraagt aan het VOORbeeld). Vul dit formulier in als je je wilt aanmelden. 
 

Dit zijn je voordelen als je VOOR ZPer bent

 • Voor bemiddeling door VOOR draag je 10% af (in plaats van 15%) over het bedrag dat je factureert aan de opdrachtgever.

 • Je ontvangt een exclusieve uitnodiging voor de tweejaarlijkse Feestelijke Finale van de VOORbeeld-verkiezing.

 • Je mag het VOOR-beeldmerk gebruiken in eigen communicatie en profilering.

 • Je hebt een vaste VOORpartner als contactpersoon voor vragen over interim-opdrachten en ondernemerschap.

 • Je hebt de mogelijkheid om een ‘VOORzet’ te doen, dat wil zeggen dat we een exclusief aanbod van jou onder de aandacht brengen bij al onze opdrachtgevers.

 

Heb je belangstelling om VOOR ZPer te worden?

Neem dan contact op met een van de VOORpartners of meld je hier meteen aan.