Wij zijn voor

Philip Backx

Philip Backx

Talent, ik ben VOOR.

Waarom talent? Het bewust worden van je unieke talent* is een krachtig instrument om je eigenheid op een vruchtbare manier in verbinding te brengen met je omgeving. Je wordt dan een creatieve kracht, waar je ook bent. En het beperkt. Als je weet waar je van nature goed in bent, is het intelligent om dat de leidraad van je loopbaan te maken. Het is stukken leuker om te vermeerderen waar je goed in bent dan om te worstelen met dat waar je niets mee hebt.

* Met talent bedoel ik de unieke wijze waarop jij je tot uitdrukking brengt, zowel in je professionele als je persoonlijke bestaan. Als je bewust bent van je onderliggende talent dan heb je een waardevol en richtinggevend instrument tot je beschikking. Het maakt je authentiek en onafhankelijk – en dus beter in staat om verbinding aan te gaan.

Ervaring

Kennis en kunde is bij jou als opdrachtgever of kandidaat aanwezig: het is mijn vak om die op eengestructureerde manier vrij te maken. Ik werk daarbij als een antropoloog: ter plekke observeren,veel vragen stellen en pas daarna waarderen. Ik dompel me graag onder in de organisatie, omdat ik niet zozeer op zoek ga naar een nieuwe manager of bestuurder, maar naar een nieuw teamlid, een nieuwe ambassadeur voor jouw/jullie missie.Mijn talent is verbinden. Ik verbind mijzelf volkomen met de opdrachtgever en de afdeling en met de
kandidaten. Daardoor ontstaan er mogelijkheden: soms spontaan en onverwachts, soms in de lijn derverwachting, maar altijd openend.

Achtergrond:

Ik ben opgeleid als jurist. Ik ben als (interim) manager bij de rijksoverheid gestart en heb toen deoverstap naar de zorg gemaakt: de laatste 10 jaar was ik werkzaam in de cure (Erasmus MC) enin de care (Siza groep). De rode draad, die ik zelf achteraf pas kon zien, is altijd verbindinggeweest: onder verschillende functiebenamingen heb ik vooral gewerkt als diplomaat, liaison, mediator, kwartiermaker. Recruitment is in essentie dat: verbinden. Bij VOOR is het leggen van verbindingen mijn kernactiviteit geworden, een weg die weer hele nieuwe mogelijkheden opent.


Alle partners

  Partner - 220223123357portret_anne-marie.jpg

  Anne-Marie Kamphuis

  Bezieling, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 221202015616hub_profiel.png

  Hub Simons

  Verdwalen en verwonderen, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 220614073042220610114414smaggy_headshot.jpg

  Smaggy Biekman

  Een goed gesprek, ik ben VOOR.

  Lees meer