Wij zijn voor

Hub Simons

Hub Simons

Verdwalen en verwonderen, ik ben VOOR.

Durf te verdwalen, om een nieuwe route te ontdekken. Durf je te verwonderen om iets opnieuw te ontdekken waarvan je dacht dat je al wist hoe het in elkaar zat.

Ik ben voor open staan voor de ander, voor luisteren naar de ander. Ik ben er voor dat we durven te verdwalen en ons weer kunnen verwonderen over wat er om ons heen gebeurt, ons oprecht kunnen verbazen. Om te kunnen veranderen, te kunnen vernieuwen moet je durven te  verwonderen,  te durven dromen, open te staan voor het andere. Échte veranderingen beginnen niet met plannen, maar juist met dromen. Het begin van een andere werkelijkheid.  

Als manager en directeur in diverse sectoren in zowel profit als non-profit heb ik ruime ervaring opgedaan met begeleiden van en leiding geven aan afdelingen, divisies en organisaties. In al die rollen stond het begrip “veranderen en vernieuwen” centraal. 

Ik gelooft in de kracht van samenwerking in organisaties. Feitelijk gaat het naar mijn idee altijd om twee zaken; de inhoud en de vormWat wil je bereiken en hoe realiseer je dat. De vórm die wordt gekozen om de inhoud concreet te vertalen naar de praktijk, bepaalt het succes van de uitvoering. Voldoende draagvlak, voldoende betrokkenheid en verbinding tussen alle stakeholders is een voorwaarde voor iedere succesvolle verandering in organisaties. 

Ervaring

Mijn kracht zit in de verbinding. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik geloof in het principe dat goed leiderschap oa is gebaseerd op “first seek to understand then to be understood”. Ik werk vanuit het  uitgangspunt dát, als je mee wilt doen in de verandering je daarin ook zelf een actieve rol moet willen spelen. 

Mijn passie is om samen met opdrachtgevers, hun ambities te realiseren door de juiste mensen te vinden die succesvol zijn op de inhoud en in staat zijn die vorm te kiezen die een bijdrage leveren aan succesvolle veranderingen in hun organisatie. 


Alle partners

  Partner - 220331084137carola_portret.png

  Carola Roos

  Verbinding vanuit nieuwsgierigheid, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 220316120610eric_web.png

  Eric de Macker

  Verandering door verwondering, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 230208013652priscilla_website.jpg

  Priscilla de Roo

  Vragen stellen, ik ben VOOR.

  Lees meer