Wij zijn voor

Edo Lagendijk

Edo Lagendijk

Groei: door te delen en samen te werken, ik ben VOOR.

Door iedere dag de lat iets hoger te leggen en veranderingen te omarmen. Door te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Ervaring

Ik werk veel voor organisaties in de ouderenzorg, ggz en voor branche- en belangenverenigingen. Iedere opdracht weer zie ik het als een uitdaging om de juiste match te verzorgen tussen opdrachtgever en kandidaat. Iedere keer weer betekent dit dat ik op zoek mag gaan naar wat deze organisatie of functie onderscheidt van andere organisaties en functies. Dat is spannend, het vereist hard werken en geeft ontzettend veel voldoening als aan het einde van de rit die match geslaagd is - of het nu een vaste rol betreft of een interimopdracht.

Ik ben een generalist pur sang. Met uitgebreide (leidinggevende) ervaring in diverse rollen ben ik goed bekend met de dynamiek van veel typen organisaties - daar haal ik mijn voordeel uit in mijn zoektocht naar de passende kandidaat. Ik geloof heilig in de medewerker als belangrijkste kapitaal: betrokken en gemotiveerde medewerkers zorgen voor succesvolle en innovatieve organisaties. Ik haal mijn energie uit het verbinden van mensen en organisaties en het delen van ons netwerk en kennis.


Alle partners

  Partner - 220316121606mariet_web.png

  Mariët Hofenk

  Samen groeien, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 220316120620david_web.png

  David Zeman

  Vertrouwen, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 240411113517lizzy-voorsite.png

  Lizzy Noordberg

  Duurzaam en Groen, ik ben VOOR.

  Lees meer