Wij zijn voor

Anne-Marie Kamphuis

Anne-Marie Kamphuis

Bezieling, ik ben VOOR.

Doen waar je in gelooft. Medewerkers die met bezieling werken, presteren significant beter en hebben meer plezier in hun werk. Dit draagt direct bij aan het beter functioneren van de organisatie als geheel. Bezieling begint, bij het vinden van de juiste match tussen wat de organisatie nodig heeft, en de talenten en drijfveren van de professional. Zelf vind ik bezieling in het maken van zo’n verbinding, maar ook in de natuur en in het moederschap.

Ik ben voor een positieve beweging in het zaken doen. Door 10% van de omzet in te zetten voor een goed doel, het delen van kennis en het maken van de juiste matches, draagt VOOR dagelijks bij aan een betere wereld. 

Ervaring

Na mijn studie Bestuurskunde heb ik ca. 25 jaar verschillende functies vervuld binnen de overheid, de zorg en het onderwijs. Ik ben een generalist, met een brede interesse. Door mijn ruime leidinggevende ervaring op directieniveau voel ik haarfijn aan waar een organisatie staat en wat nodig is om verder te ontwikkelen. Ik weet hoe belangrijk het is dat de juiste persoon op de juiste plek zit en ik heb een uitstekende antenne voor de juiste kandidaten. Ik ben toegankelijk, wil van betekenis zijn en werk vanuit de kernwaarden van VOOR: ambitie, delen en vertrouwen. Humor en plezier zijn mijn dagelijkse vitaminen.


Alle partners

  Partner - 220316121606mariet_web.png

  Mariët Hofenk

  Samen groeien, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 220610114225headshot_marieke.png

  Marieke Sprietsma

  Vrij denken, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 220316120610eric_web.png

  Eric de Macker

  Verandering door verwondering, ik ben VOOR.

  Lees meer