Wij zijn voor

Eric de Macker

Eric de Macker

Verandering door verwondering, ik ben VOOR.

De wereld waarin wij leven en werken verandert voortdurend en dat is voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie. De meest ingrijpende veranderingen breng je zelf tot stand. Aanleiding voor verandering komt altijd uit de hoek die je niet verwacht. Als je daar rekening mee houdt dan blijf je scherp en alert. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om nieuwe verbindingen te leggen tussen mensen, organisaties, problemen en oplossingen. Het glas is altijd half vol.

Ervaring

In een lange en veelkleurige loopbaan als jurist en rechtshulpverlener, manager, directeur, vakbondsbestuurder, CAO -onderhandelaar en pensioenbestuurder ben ik steeds aan het werk geweest met en voor mens en werk.  Ik krijg energie van het succesvol toevoegen van waarde voor mens en organisatie door hen op werkplezier en inhoud aan elkaar te verbinden. Verandering vergt moed en levert altijd rendement. Als partner bij VOOR en ervaren commissaris en toezichthouder is het net zo goed mijn ambitie om verbinding met toegevoegde waarde tussen toezichthouder en organisatie aan brengen. De toezichthouder meer en anders te betrekken bij het wel en wee van de organisatie maakt de organisatie  beter.

Onder het motto “samen meer bereiken dan je VOOR mogelijk houdt” doneren VOOR partners samen een deel van de omzet aan projecten waar de wereld mooier van wordt. Samen zaken doen en samen goed doen past bij mij.


Alle partners

  Partner - 220316120538michel_web.png

  Michel Vos

  Werken vanuit je hart, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 231208103509220316120550philip_web.png

  Philip Backx

  Talent, ik ben VOOR.

  Lees meer
  Partner - 210903103731janwillemportret.jpg

  Jan Willem ten Hagen

  Beweging vanuit mogelijkheden, ik ben VOOR.

  Lees meer