Nieuws.

25 Juli 2018

Ook Roessingh is VOOR

Waar is Roessingh VOOR?

Revalideren is mensenwerk, maar technologische innovatie helpt enorm om letterlijk voortdurende grenzen te verleggen. Roessingh is een medisch specialistisch revalidatiecentrum dat altijd de modernste hulpmiddelen en nieuwste revalidatietechnieken inzet. Innovatieve toepassingen zoals virtual reality, robotica en telemedicine kunnen in het Novalab direct in de behandelpraktijk worden toegepast. Het behandelteam, onder leiding van de revalidatiearts, stemt de behandelingen af op elke patiënt. Het doel is om iedereen zo goed mogelijk te laten functioneren ondanks zijn ziekte of beperking. Of het nu gaat om een aangeboren beperking of beperkingen als gevolg van een ziekte of ongeluk, iedereen kan voor revalidatie bij Roessingh terecht. Onze patiënten in staat stellen hun participatie aan de samenleving te herstellen, met behulp van technologische innovaties – daar is Roessingh VOOR.

Wat doet VOOR bij Roessingh?

Roessingh gelooft in de kracht van samenwerking. Revalidatiecentrum Roessingh, gevestigd in Enschede, maakt deel uit van Roessingh Concern. Medisch specialistische revalidatie, wetenschappelijk onderzoek en commerciële activiteiten komen hier samen. De bundeling van krachten binnen één concern levert een unieke samenwerking op. Samenwerking waarbij voortdurende technologische vooruitgang zijn weg vindt naar de dagelijkse revalidatiepraktijk. Roessingh werkt ook nauw samen met externe partners. VOOR werd ingeschakeld bij de werving- en selectie van de juiste mensen op management- en stafposities. Recent heeft VOOR een Bedrijfskundig Manager geworven die binnen Roessingh samenwerking in al z’n facetten kan vormgeven. Als opdrachtgever ervoer Roessingh de samenwerking met VOOR als plezierig en persoonlijk. Dit geldt voor de contacten tijdens het selectieproces als de aandacht van VOOR nadat het traject was afgerond.

Ben je ook VOOR?

Onze opdrachtgevers hebben positieve ervaringen met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

 

Terug

Archief

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014