Een VOORbeeld laten zien
van maatschappelijke vernieuwing.

Wij zijn VOOR.

VOORbeeld

Stand per: 22 December 2016
€ 
 
4
0
.
5
7
4
,
0
0

VOORbeeld-verkiezing.

VOOR geeft elk jaar 10% van de volledige omzet aan een project waar de wereld mooier van wordt. Dat doen we met het hele netwerk van opdrachtgevers en ZPers. In de teller hierboven zie je hoeveel geld nu beschikbaar is. Naar welk project gaat het bedrag? Dat wordt duidelijk in de jaarlijkse VOORbeeld-verkiezing.

Wie wordt het volgende VOORbeeld?

We zijn elk jaar op zoek naar een initiatief dat inspireert. Een VOORbeeld van maatschappelijke vernieuwing. Een VOORbeeld van lef. Een VOORbeeld van positief denken en van gewoon doen. Een VOORbeeld van iets extra’s betekenen. Een VOORbeeld van hoe je mensen, dichtbij óf aan de andere kant van de wereld, kunt helpen.

Wie mag deelnemen?

Opdrachtgevers en VOOR ZPers die via VOOR een opdracht hebben gedaan. En wie een opdracht bij VOOR aanbrengt of een eigen opdracht inbrengt. Zij krijgen automatisch een uitnodiging om een projectvoorstel in te dienen.

Stichting VOOR.

VOOR doneert 10% van de omzet aan de stichting VOOR. Zij geven dit bedrag aan het winnende project (minus de kosten van de organisatie van de VOORbeeld-verkiezing). Na een openbare stemronde op LinkedIn bepaalt de onafhankelijke jury van de stichting VOOR wie er wint.

1. IDEE GENEREREN. Organisaties en VOOR ZPers die mogen meedoen met de VOORbeeld-verkiezing krijgen in november/december 2016 een uitnodiging om een project in te dienen.

2. INZENDEN. Opdrachtgevers en VOOR ZPers kunnen hun project in februari 2017 online insturen. 

3. STEMRONDE - OPENBAAR. Iedereen met een LinkedInprofiel kan van 4 t/m 24 april 2017 stemmen op zijn favoriete project(en). Inzenders proberen zoveel mogelijk stemmen te werven voor hun project.

4. NOMINEREN. De eerste twee projecten met de meeste stemmen zijn genomineerd, de derde genomineerde wordt door de notaris getrokken uit de nummers drie tot en met tien. (Bekijk ter inspiratie de editie 2015 en editie 2016).

5. PRESENTEREN. De genomineerden presenteren hun project in juni bij de feestelijke finale van de VOORbeeld-verkiezing 2017. Dan kiest de jury de winnaar.