Nieuws.

2 Mei 2017

Ook GGD Brabant-Zuidoost is VOOR

 

Waar is de GGD Brabant-Zuidoost VOOR?

Het is natuurlijk ieders eigen verantwoordelijkheid om gezond te leven, maar daarbij kan iedereen rekenen op ondersteuning van de GGD. Met bijvoorbeeld preventieve acties om ziekte te voorkomen. De GGD heeft als taak om de gezondheid te verbeteren van alle inwoners van het werkgebied. Mensen helpen gezond te leven en gezond te houden – daar is de GGD VOOR. Niet alleen individuele burgers kunnen er terecht, ook de gemeenten kunnen rekenen op ondersteuning bij de uitvoering van hun wettelijke taak: de gezondheid van hun inwoners beschermen en bevorderen. Verder is de GGD er als plotseling iets gebeurt, met ambulancezorg en hulp bij rampen. En bijvoorbeeld als infectieziekten, zoals tbc, de Q-koorts of hersenvliesontsteking optreden, neemt de GGD onmiddellijk de nodige maatregelen tegen verdere verspreiding.

Wat doet VOOR bij de GGD Brabant-Zuidoost?

De GGD Brabant-Zuidoost was op zoek naar een nieuwe directeur en gunde VOOR de opdracht om de beste kandidaat te vinden. Een belangrijke functie-eis was de bekendheid met lokale netwerken. Een van de kandidaten die VOOR voorstelde, was Ellis Jeurissen, leidinggevende bij de politie in hetzelfde werkgebied als de GGD. Haar kennis en ervaring én het feit dat ze in het werkgebied thuis was, maakte haar zeer geschikt voor de functie bij de GGD. Sinds 1 april 2017 werkt Ellis Jeurissen bij de GGD. Op de vraag hoe zij het proces van werving en selectie heeft ervaren, antwoordt zij: “Onconventioneel”. Ze heeft VOOR ervaren als een partij die warmte in het persoonlijk contact en zakelijkheid combineert, niet over één-nacht-ijs gaat en zorgvuldig werkt. Naar haar idee helpt VOOR de opdrachtgever door dieper te graven welke kandidaat het beste past en waarmee de organisatie daadwerkelijk geholpen is. Naast de lovende woorden was er ook opbouwende kritiek op het proces. De GGD ervoer de aandacht voor het proces als te weinig stipt. Deze feedback helpt ons verder te bouwen aan een dienstverlening waarin professionele nauwkeurigheid goed samen gaat met de bewuste keuze voor een informele aanpak. Ook heeft GGD Brabant-Zuidoost een project ingezonden voor de VOORbeeld-verkiezing 2017. Hun inzending ‘Ieder mens heeft een laatste wens’ is zelfs een van de drie genomineerden. In de feestelijke finale presenteren zij hun project aan de aanwezigen en de jury. GGD Brabant-Zuidoost maakt kans op € 40.574,- voor realisering van het project.

Ben je ook VOOR?

Al onze opdrachtgevers hebben positieve ervaringen met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

 

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014