Nieuws.

18 Mei 2016

Ook Florence is VOOR

 

Wie is Florence?

Florence is een zorg- én gezondheidsorganisatie met een groot maatschappelijk hart. Met bijna 4.000 medewerkers en ruim 1.900 enthousiaste vrijwilligers is Florence een van de grotere organisaties in regio Haaglanden. De zorg- en dienstverlening van Florence is altijd in de buurt, op wijkniveau, binnen Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Florence levert een breed aanbod, van thuiszorg en jeugdgezondheidszorg tot verpleeghuiszorg en zelfstandig wonen met de hulp die nodig is. Bij Florence kan iedereen zelf kiezen wat hij of zij nodig heeft. Zelf kiezen is belangrijk, zeker wanneer het gaat om zoiets persoonlijks als gezondheid en zorg. Zelf kiezen maakt sterker en minder kwetsbaar.

Waar is Florence VOOR?

Florence is VOOR doeltreffende zorg. Dat wil zeggen: zorg met aandacht voor kwaliteit en kostenbeheersing. Florence zoekt die uitdaging bewust op, ook in deze tijd van bezuinigingen en stelselwijzigingen. Daarbij richt Florence zich ook op de gezonde kant van de mens. Zorginstellingen richten zich wat Florence betreft te veel op wat mensen niet kunnen. Hun boodschap is: draai dat om. Voor mensen van 60 jaar en ouder hebben zij nu het programma ‘Liever Actief’. Een actief leven heeft namelijk een enorm positief effect op de verdere gezondheid, op de kwaliteit van leven, op het persoonlijke geluk én op de zorgkosten. Florence werkt hiervoor samen met Joris Slaets, hoogleraar Ouderengeneeskunde aan het UMC Groningen en directeur van het kennisinstituut Leyden Academy on Vitality and Ageing. Met regionale samenwerkingspartners organiseren we inmiddels Florence Ateliers, Studio’s, Werkplaatsen, Verenigingen en Clubs. Dat resulteerde al in een succesvolle jazzband en hiphoppende ouderen. Ook geven de ‘Florence Rockers’ op 26 juni een optreden op het openluchtfestival Parkpop in Den Haag. Doeltreffende zorg: kwaliteit verbeteren, kosten beheersen en uitgaan van de mogelijkheden van mensen. Wordt het een nationale beweging? Florence is VOOR.

Wat doet VOOR bij Florence?

VOOR heeft succesvol de Tweede Bestuurssecretaris (Elly van Erp-Kuijer) de Directeur Bedrijfsprocessen(Yvette d'Hamecourt) en de Tweede Concerncontroller (Evert Bancken) geworven. Deze mensen leveren dagelijks hun bijdrage aan de mooie initiatieven van Florence.

Ben je ook VOOR?

VOOR is de nieuwe bemiddelingsformule voor staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Voor tijdelijk en voor vast. Meer opdrachtgevers met ambities hebben er positieve ervaring mee. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Ook het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014