Snel de best passende interim manager vinden?

Wij zijn VOOR.

Zo kan bemiddeling van interimmers ook.

Op zoek naar tijdelijke versterking van je organisatie? En toe aan een vernieuwende formule om een interim manager te vinden? Werk dan samen met VOOR. Bemiddeling doen we kosteloos. We vragen er wel iets voor terug: vijf dagen exclusiviteit. Alleen dan kunnen we ons werk zorgvuldig doen en de interim voor je vinden die echt past qua kennis, ervaring en persoonlijkheid. Meteen uitproberen? Neem contact op met VOORpartner Jan Willem ten Hagen, bel (06) 4176 5586 of stuur hem een mail.

Wie is VOOR?

VOOR is de nieuwe bemiddelingsformule voor staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Voor tijdelijk en voor vast. Interim professionals noemen we ook wel Zelfstandig Professionals (ZPers).

 

Welke stappen doorlopen we met je?

Vijf dagen exclusiviteit betekent dat je vijf dagen lang alleen samenwerkt met VOOR om de beste interim te vinden.

1. INTAKE -  Binnen 24 uur een intakegesprek met een VOOR-partner die luistert, doorvraagt en de opdracht samen met je scherp stelt.

2. PROFIEL MAKEN – Je ontvangt een aansprekende verwoording van de uitdaging en wat er van de kandidaat wordt verwacht.

3. IN NETWERKEN UITZETTEN EN WERVEN  We zetten elke opdracht breed uit: met de gezamenlijke wervingsexpertise en netwerken van tien partners komt de opdracht binnen enkele dagen bij duizenden (interim) professionals. We gaan pro actief op zoek naar geschikte kandidaten en benaderen hen gericht. Zo komt de opdracht zeker bij de meest geschikte kandidaten.

4. FILTEREN - Met onze ervaring en mensenkennis weten we snel welke kandidaten bij je vraag zouden kunnen passen en de opdracht tot een succes kunnen brengen. Wij spreken uitgebreid met kandidaten die het beste bij je opdracht passen.

5. KENNISMAKEN – We laten je altijd met de twee à drie geschikte kandidaten kennismaken, zodat je een afgewogen keuze kunt maken. Voor, tijdens en na de gesprekken adviseren we je uiteraard.

6. KIEZEN – Heb je de ideale kandidaat gevonden, dan heb je als opdrachtgever vervolgens rechtstreeks contact met de interim manager. Van hem/haar ontvang je de factuur. VOOR biedt op maat begeleiding van de opdracht, waar ook onder meer een evaluatie van de opdracht bij hoort.

 

Hoe is deze formule mogelijk?

Je doet als opdrachtgever direct zaken met de Zelfstandig Professional. Die draagt een fee af aan VOOR – 10 of 15%van zijn of haar reguliere tarief- voor onze bemiddeling en begeleiding op maat. Wel kwaliteit, geen hoge opslag dus. Bemiddeling zonder overhead en zonder omweg, zo houden we de kosten van interim-management op een fair niveau.

Waarom werkt niet iedereen zo?

Wij kunnen alleen voor onszelf spreken. Onze ambitie is een netwerk laten groeien van mensen die iets willen betekenen voor de samenleving. Die verbinden we met opdrachtgevers die van betekenis willen zijn. Een goede interim-manager kan van grote waarde zijn voor je organisatie. Daarom hechten we aan een zo zorgvuldige mogelijke selectieprocedure. Dat is in het belang van de medewerkers in je organisatie, je klanten/bewoners/patiënten en de efficiency van de werkprocessen. (Lees ook dit pleidooi van VOOR-partner Michel Vos om een interim zorgvuldig te kiezen en beter te benutten). Bovendien mag je als opdrachtgever van VOOR deelnemen aan de VOORbeeld-verkiezing, waar bepaald wordt aan welke maatschappelijke projecten we jaarlijks 10% van onze omzet geven.

Steeds meer mensen zijn VOOR

‘Wat ik waardeer aan VOOR zijn de korte lijnen en de snelheid van handelen: die liggen in elkaars verlengde. Ook de openheid die wij met elkaar hebben: ik kan heel open zijn in mijn overwegingen en ideeën en gedachten. De partner van VOOR vertaalt, interpreteert en toetst dat en kijkt vervolgens in het netwerk van VOOR. De Partner van VOOR reageert snel en werkt heel klantgericht.’ Albert-Jan Mante, Voorzitter Raad van Bestuur Revant

‘De partner van VOOR heeft zich zo goed als mogelijk verdiept in wat er nodig is en wat voor een profiel daarbij past, en dan vooral de persoonlijke kwaliteiten. In het aanbod van kandidaten was er vervolgens ook echt wat te kiezen voor ons. Over een kandidaat aarzelden wij naar aanleiding van de informatie op papier, maar de partner van VOOR onderbouwde waarom juist zij goed zou passen - en zij is het uiteindelijk ook geworden. Dat geeft vertrouwen in VOOR. De ervaringen met de kandidaat zijn vervolgens heel positief: er is een goede fit. Ze is heel goed in staat gebleken te doen wat er vanuit de opdracht gevraagd werd.’ Gita Gallé, Bestuursvoorzitter Deventer Ziekenhuis

‘De partner van VOOR wist precies wat we zochten en vervolgens hadden wij snel de beste kandidaat aan boord. Het snelle handelen was zeer top! De ZPer hield rust en overzicht en heeft het gewenste resultaat opgeleverd. Kers op de taart is dat deze dienstverlening van VOOR kosteloos is.’ Elianette van Limburgh, Operationeel Directeur bij de Elzen Kliniek

Wat kunnen we voor jouw interimopdracht betekenen?

Neem contact op met VOORpartner Jan Willem ten Hagen, bel (06) 4176 5586 of stuur hem een mail, dan kunnen we snel een samenwerking starten. Wil je eerst meer informatie of nader kennis maken met VOOR? Neem gerust contact op met een van de partners.