Nieuws.

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

Waar is Sutfene VOOR?

Als ouderenzorgorganisatie met een lange staat van dienst wil Sutfene voorop lopen met de juiste hulp voor kwetsbare (oudere) mensen. Duizend medewerkers en vijfhonderd vrijwilligers werken met respect en evenwicht voor cliënten in en rond Zutphen. Sutfene vond ooit kleinschalig wonen uit en zet ook nu onverminderd in op innovatie. Dat betekent onder meer: volop aandacht voor preventie, zorgprogramma’s en de inzet van de Huisverpleegkundige. Als de huisarts de poortwachter is van de cure, is de Huisverpleegkundige dat voor de care. Doordat de Huisverpleegkundige vroegtijdig kan steunen in sociaal netwerk of in zorg, blijft de mens langer in evenwicht en onafhankelijk. Ook dankzij hoog complexe verpleeghuiszorg in de wijk kunnen mensen in hun sociale omgeving blijven. Een tekort aan zorgpersoneel is de realiteit van de toekomst, maar door preventie en zorg dichtbij mensen, streeft Sutfene naar een situatie waarin cliënten minder beroep op zorg hoeven te doen bij een hogere kwaliteit van leven. Passende en doeltreffende Innovatie – daar is Sutfene VOOR.

Wat doet VOOR bij Sutfene?

Sutfene maakt financieel een lastige tijd door vanwege taaie problematiek op het gebied van vastgoed. De veerkracht van de organisatie uit zich echter in een uitgesproken wil om te vernieuwen. Sutfene laat zien dat ouderenzorg dynamischer is dan sommigen wellicht denken. VOOR kreeg de opdracht een Innovatie Manager te werven. ‘Een frisdenker die als MT-lid verandering en vernieuwing aanjaagt vanuit hart en hoofd, iemand die een belangrijke rol gaat spelen in het realiseren van tweede en derde orde veranderingen binnen onze organisatie’, vertelt bestuurder Ben van Gent. Samen met Sutfene stelde VOOR het wervingsprofiel op voor de unieke functie. Daarin klinkt door dat de mogelijkheden voor innovatie groot zijn, of het nu gaat om de zorgprocessen, technologische, organisatorische en sociale aspecten. Er reageerden veel kwalitatief goede professionals op de vacature, ook was er waardering van andere zorgorganisaties voor de ruimte die Sutfene maakt voor innovatie. In een collegiale samenwerking die als vertrouwd en no-nonsense werd ervaren, begeleidde VOOR Sutfene naar de beste kandidaat.

Ben je ook VOOR?

Onze opdrachtgevers hebben positieve ervaringen met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

 

 

Terug

Archief

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014