Nieuws.

15 Oktober 2018

Ook Koninklijke Kentalis is VOOR

Waar is Koninklijke Kentalis VOOR?

Wie slechthorend of doof is, kan bij Koninklijke Kentalis terecht voor brede ondersteuning. Ook is de organisatie er voor mensen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of mensen die niet goed horen én niet goed zien (doofblindheid). Voor hen - en uiteraard hun ouders, familieleden en andere betrokkenen – biedt Kentalis zorg, onderwijs, onderzoek, diagnostiek, onderwijsondersteuning en werkbegeleiding. De hulp voor leerlingen en cliënten is veelal dichtbij huis met locaties verspreid over het hele land. Daar werken zo’n 4500 onderwijs- en zorgprofessionals die er alles aan doen om te zorgen dat leerlingen en cliënten kunnen communiceren met anderen, begrepen worden en met zelfvertrouwen kunnen meedoen aan de samenleving.
Om de leerlingen en cliënten zo goed mogelijk te helpen, werken Kentalis-medewerkers actief aan hun eigen ontwikkeling. Zo helpen ze de kwaliteit van het onderwijs en de zorg verder te verhogen. Daarnaast doet de organisatie wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met universiteiten, onderwijs- en zorgorganisaties en koepelorganisaties. Kentalis deelt kennis met zorg- en onderwijsprofessionals in het binnen- en buitenland. Door met elkaar samen te werken en door kennis uit te wisselen kan Kentalis kinderen de juiste ondersteuning bieden. Met als doel: een gelukkig en zelfstandig leven voor hen – daar is Kentalis VOOR.

Wat doet VOOR bij Koninklijke Kentalis?

Koninklijke Kentalis zocht twee unitmanagers Zorg: voor het gebied Zuid-Holland en voor het gebied Zoetermeer. HR-adviseur Margot Wevers van Kentalis had VOOR aanbevolen gekregen vanuit haar netwerk en na offertevergelijking werd VOOR de opdracht gegund. Al snel volgde ook de opdracht om een unitmanager Wonen in Brabant te werven. Al sparrend, spiegelend en vol ambitie verleenden Margot Wevers en organisatiecoach Antoinette Heerschop hun medewerking om samen met VOOR tot passende wervingsprofielen te komen voor de functies. Nadat VOOR de vacatures in haar netwerk had uitgezet, kwamen er veel kwalitatief goede reacties binnen. Na zorgvuldige selectiegesprekken, zowel in de aanloop naar als op de dag van de voordracht van de kandidaten zelf, werden Marc Klomp en Jeanine Wehrmann als unitmanager benoemd. Voor de unit Wonen Brabant werd in een aparte procedure Lisette Fuhrmann als manager benoemd. Marc, Jeanine en Lisette zijn sinds afgelopen zomer werkzaam bij Koninklijke Kentalis en hebben, met de andere unitmanagers Zorg en afdelingsdirecteuren Onderwijs, een uitdagende opdracht in een dynamische en veranderende organisatie.

Ben je ook VOOR?

Onze opdrachtgevers hebben positieve ervaringen met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

 

 

 

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014