Nieuws.

2 Juli 2018

Ook Revant is VOOR

 

Waar is Revant VOOR?

Soms zijn de gewoonste dagelijkse activiteiten niet meer vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld voor wie een ernstige ziekte of een aangeboren aandoening heeft of voor wie te maken heeft met de gevolgen van een ongeval. Aan volwassen en kinderen die belemmerd worden in hun dagelijks leven biedt Revant medisch specialistische revalidatie. Zo helpen we mensen de draad van hun leven weer op te pakken. Op vijf locaties in West-Brabant en Zeeland werken in totaal ruim vijfhonderd medewerkers aan diverse specialismen in revalidatie. Revant stimuleert medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en er wordt ruimte gemaakt om ‘iets extra’s’ te brengen. Want alleen met uitstekende medewerkers is het mogelijk om uitstekende zorg te bieden. Revant werkt interdisciplinair en met toewijding aan eigen regie en zelfstandigheid. Mensen helpen hun kracht te ontwikkelen – daar is Revant VOOR.

Wat doet VOOR bij Revant?

Om de samenwerking in een team te optimaliseren, zocht Revant een interim manager. Iemand die in drie maanden een analyse van de huidige situatie kon maken en vervolgens de organisatie kon adviseren over de positionering en aansturing van het team. Het ging om een locatie waar de zorg 24/7 doorgaat. Voor Revant was het essentieel dat het primaire proces kon doorgaan en patiënten hun revalidatieproces konden voortzetten. Daarom ging VOOR op zoek naar een interim manager met ervaring in de Revalidatie die flexibel inzetbaar zou zijn (dag, avond, nacht). Iemand die de voortgang van het primaire proces zou kunnen borgen. Tegelijk moest de kandidaat ervaring meebrengen met teambuilding én tactisch advies kunnen uitbrengen aan de organisatie over blijvende effectieve functionering van het team. Uiteindelijk bleek een VOOR ZPer van het eerste uur alles in huis te hebben om deze opdracht optimaal te kunnen vervullen én ervaring mee te brengen van een opdracht bij een ketenpartner van Revant. Het is mooi om een organisatie en zelfstandig professional zo bij elkaar te brengen en te zien welke resultaten zij samen weten te boeken.

Ben je ook VOOR?

Onze opdrachtgevers hebben positieve ervaringen met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014