Nieuws.

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

Waar is Assist VOOR?

De vele ontwikkelingen in de sector zetten zorgaanbieders onder grote druk. Ze hebben hun handen vol aan organisatorische vraagstukken. Dit gaat ten koste van de aandacht voor de zorg zelf. Assist helpt zorgaanbieders hun bedrijfsvoering opnieuw in te richten. Met een frisse blik wordt de organisatie doorgenomen. Waar kunnen kosten lager? Welke verbeteringen zijn er mogelijk in de personele inzet? Als expert in het organiseren van zorg biedt Assist passende antwoorden en optimaliseert het bedrijfsprocessen. De organisatie wordt weer financieel gezond. Zo creëert Assist ruimte voor zorgaanbieders om te doen waar zij goed in zijn: zorg verlenen aan mensen. Dat komt medewerkers en cliënten ten goede. Door medewerkers in hun kracht te zetten, wordt de zorgaanbieder aantrekkelijker als werkgever. En alle inspanningen leiden tot verbeteringen in de zorgverlening aan cliënten. Assist helpt de zorg vooruit, nu en op lange termijn. Toekomstbestendig organiseren, daar is Assist VOOR.

Wat doet VOOR bij Assist?

De kracht van Assist schuilt in de combinatie van professionaliteit en betrokkenheid. Kernwaarden waar ook VOOR achter kan staan. De samenwerking tussen Assist en VOOR voelde dan ook al snel vertrouwd. Om het team van Assist te versterken, ging VOOR op zoek naar een operationeel directeur en een business consultant. “Schapen met vijf poten”, aldus de opdrachtgever. Assist zocht namelijk professionals die bedrijfsconcepten kunnen ontwikkelen, implementeren en beheren. Daarbij moeten zij inspelen op de veranderende zorgvraag en ook anticiperen op de uitdagingen van bestuurders en directeuren. Dat vraagt om kandidaten die op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau hun inlevingsvermogen en overtuigingskracht kunnen laten zien. Een absolute voorwaarde is de bereidheid om te bewegen vanuit samenwerking. Medewerkers van Assist zoeken namelijk naar synergie. Door het netwerk, de mensenkennis en de aanpak heeft VOOR de zoektocht met succes volbracht. Voor de vacatures van operationeel directeur en business consultant zijn inmiddels uitstekende kandidaten gevonden.

Ben je ook VOOR?

Al onze opdrachtgevers hebben positieve ervaringen met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

 

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014