Nieuws.

31 Januari 2018

Ook het Langeland Ziekenhuis is VOOR

Waar is het Langeland Ziekenhuis VOOR?

Het Langeland Ziekenhuis combineert uitstekende zorg en persoonlijke bejegening. In een overzichtelijke omgeving die vertrouwd aanvoelt voor patiënten, maar ook voor zorgverleners die extra betrokken raken. Het Langeland Ziekenhuis combineert het beste van twee werelden. Het is onderdeel van de grootste ziekenhuiscombinatie van Nederland, samen met het HagaZiekenhuis in Den Haag en het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Daardoor kan het als werkgever een uitdagend loopbaanperspectief bieden aan medewerkers en voor patiënten hoogwaardige zorg garanderen. Tegelijk geldt het motto ‘Beter Dichtbij’, wat staat voor kleinschaligheid en hecht onderling contact tussen de collega’s in het belang van goede zorg voor de patiënt. Oprechte aandacht, de menselijke maat – daar is het Langeland Ziekenhuis VOOR.

Wat doet VOOR bij het Langeland Ziekenhuis?

Bij de ambitie van het Langeland Ziekenhuis past een informele werksfeer en organisatie met een slanke topstructuur. Dat zorgde voor een klik met VOOR waardoor ons de opdracht werd gegund een zorgmanager te vinden. Een zelfstandig professional (ZP’er) die direct kan starten om, samen met één collega zorgmanager, de vernieuwde topstructuur optimaal te laten werken. Met een ontschotte aanpak en het patiëntperspectief centraal (en niet het belang/efficiency van elk onderdeel op zich). Kortom, een professional die stevige operationele ervaring heeft met de dynamiek van verschillende ziekenhuisonderdelen en tegelijk de visie heeft om als sparring partner voor de directie waardevol te zijn. Een ZP’er die aanvoelt wat patiënten, verwijzers en medewerkers waarderen in het Langeland Ziekenhuis en zich dienstbaar opstelt om de kracht van het ziekenhuis tot z’n recht te laten blijven komen. Overtuigend, wanneer nodig confronterend, maar altijd toegankelijk en met een zekere bescheidenheid. Geen eenvoudige opdracht, maar dankzij het vertrouwen van de opdrachtgever en een sterk netwerk brengen we deze opdracht tot een goed einde.

Ben je ook VOOR?

Al onze opdrachtgevers hebben positieve ervaringen met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014