Nieuws.

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

Wat is Treant

Binnen Treant Zorggroep zijn de krachten gebundeld van 3 ziekenhuislocaties en 20 centra voor verpleeg- en ouderenzorg. Treant Zorggroep biedt al generaties lang zorg in een uitgestrekte regio in Drenthe en Groningen. Er wordt gewerkt met een vaste kern van verpleegkundigen, verzorgenden IG en verzorgenden met een flexibele schil voor de verpleeg- en verzorgafdelingen. Bij Treant werken 250 medisch specialisten en 6.500 medewerkers.

Waar is Treant VOOR?

De zorgorganisatie heeft van oudsher een sterke band met de regio. Kenmerkend is de uitspraak: “Een patiënt is er geen nummer, maar een buur”. Betrokken bij de samenleving – daar is Treant VOOR. Een medewerker vertelt: “Natuurlijk is werk in de zorg altijd al gevarieerd, maar hier ga ik op één dag weleens van een alleenstaand boerderijtje naar een huis in een dorpsstraat of juist een appartement midden in het centrum. Hier vind je allerhande slag mensen. Ongeacht waar je komt, men benadert elkaar doorgaans vriendelijk, open, respectvol en ontspannen. Dat maakt het werken in Drenthe zo leuk.” Treant is een grote werkgever in de regio. “Het voordeel is dat je je als werknemer goed kunt ontwikkelen. Door de verschillende locaties blijft de kleinschaligheid tegelijkertijd ook gewaarborgd”, vertelt een medewerker die van verpleegkundige doorgroeide naar een leidinggevende rol en vervolgens toch weer meer inhoudelijk is gaan werken in de functie van wijkverpleegkundige. “Die functie bestond nog niet bij Treant, maar ik kon deze samen met mijn vier collega’s zelf opbouwen en invullen.” Niet alleen heeft Treant een langdurige band met patiënten, maar ook met werknemers.

Wat doet VOOR bij Treant?

Het is waardevol als mensen een langdurige band hebben met de organisatie. Tegelijk is het belangrijk om waar nodig te kunnen vernieuwen. Treant staat open voor mensen die nieuwe kennis en ervaring inbrengen. Zo heeft VOOR het hele verkoopteam geworven: manager Marketing, Communicatie en Verkoop, senior accountmanager zorgcontractering en een programmamanager zorgcontractering. Het zijn alledrie ervaren professionals die eerder bij een zorgverzekeraar of een ander ziekenhuis werkten. Als buitenstaanders zijn ze van toegevoegde waarde met hun nieuwe inzichten en een frisse kijk. Ook heeft VOOR onder meer managers bedrijfsvoering geworven, zowel voor vast als tijdelijk, die versnelling kunnen brengen in het fusieproces in delen van Treant. Verder vonden we een hoofd P&O en een manager Inkoop. Wat de uitdaging soms extra vergroot, is dat mensen bij Drenthe aan verre provincie denken. Naast de mooie uitdagingen die Treant biedt, promoten we dan ook de aantrekkelijke kanten van Drenthe. Sinds 2015 helpen we Treant de beste managers en adviseurs te vinden. Mensen die de uitdagingen van Treant begrijpen en mee willen werken aan bereikbare en betaalbare zorg. Pioniers en doorzetters. Een ambitieuze organisatie ondersteunen, daar zijn we VOOR.

Ben je ook VOOR?

Meer ambitieuze opdrachtgevers hebben positieve ervaring met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014