Nieuws.

12 Oktober 2016

Ook Nieuw Amstelrade is VOOR


Wat is Nieuw Amstelrade?

“Na al die tijd heb ik de regie weer in eigen handen”. En “de rolstoel is geen belemmering meer in mijn leven”. Zulke uitspraken hoort Nieuw Amstelrade geregeld van cliënten. De zorgorganisatie werkt in Amsterdam en Diemen voor mensen met een lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Zij ondersteunen 220 cliënten om hun beperking zoveel mogelijk te overstijgen vanuit hun kracht. Toegewijde medewerkers bieden zorg en diensten in (en dichtbij) de zeven woonlocaties en in vier activiteitencentra. Nieuw Amstelrade werkt met up-to-date kennis over lichamelijke beperkingen, Niet Aangeboren Hersenletsel en de daarbij horende zorg en verpleging, woonbegeleiding, domotica, adaptatietechniek, chronische beademing, dagbesteding, paramedische behandelingen en financiering. Samenwerkingspartners zijn onder meer zorg- en welzijnsorganisaties, woningcorporaties, belangenverenigingen, gemeentelijke diensten en leveranciers van aanpassingen en hulpmiddelen. Nieuw Amstelrade werkt ook samen met diverse opleidingen en is aangesloten bij de lokale (SIGRA) en de landelijk branchevereniging (VGN).

Waar is Nieuw Amstelrade VOOR?

Nieuw Amstelrade biedt ruimte voor eigenheid. De (toekomst)wensen van de cliënt staan centraal. Het gaat erom hun keuzes te ondersteunen en te helpen bij het creëren van mogelijkheden. Drempels overwinnen, dromen delen. De mensen van Nieuw Amstelrade staan open voor de kansen in de maatschappij. OPEN is letterlijk het sleutelwoord. Het staat voor: we sluiten Op elkaar aan, ondersteunen Participatie en Eigen Regie en zoeken samen naar Nieuwe wegen. Medewerkers sluiten integer aan bij de leefwereld van de cliënt. Deze vertrouwde samenwerking bepaalt de inhoud en de vorm van onze zorg en ondersteuning.

Wat doet VOOR bij Nieuw Amstelrade?

Ook in de werving van nieuwe medewerkers is ruimte voor eigenheid. Hun betrokkenheid, persoonlijkheid en karakter vormen de basis in gesprekken met kandidaten. De mens staat centraal met de blik op de omgeving, waarbij niet alleen de organisatie telt maar ook de maatschappelijke meerwaarde van die organisatie. “VOOR voelt dit uitstekend aan”, ervaart Nieuw Amstelrade. Daarom vonden zij VOOR de juiste partner voor de werving en selectie van tactisch en strategisch functionerend personeel in de gezondheidszorg. Momenteel zoekt VOOR een senior recruiter. Hij/zij gaat in een korte periode een medewerker van Nieuw Amstelrade trainen in het aanscherpen van onze arbeidsmarktstrategie en helpt daarmee via andere wegen het juiste personeel te werven.

Ben je ook VOOR?

Meer ambitieuze opdrachtgevers hebben positieve ervaring met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

Terug

Archief

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014