Nieuws.

4 Juli 2016

Ook het Dr. Leo Kannerhuis is VOOR

Wat is het Dr Leo Kannerhuis?

Het Dr. Leo Kannerhuis is een topklinische ggz-voorziening, gespecialiseerd in de behandeling van mensen met een autisme-spectrumstoornis (ASS). Ook hun directe omgeving (ouders, gezin, school, werk en wonen) wordt ondersteund en actief betrokken bij de behandeling. Bij het Dr. Leo Kannerhuis werken 600 professionals op zes locaties in Oosterbeek, Wolfheze, Doorwerth, Nijmegen, Amsterdam en Arnhem. Cliënten (kinderen, jongeren en volwassenen) kunnen er terecht voor opname (klinisch), dagbehandeling of ambulante (poliklinische) behandeling. Ook is er een crisisunit voor kortdurende opvang met stabilisatie als doel. Verder heeft het Dr. Leo Kannerhuis een woon-werkvoorziening (het Workhome) voor volwassenen met autisme. Daarnaast is het Dr. Leo Kannerhuis een expertisecentrum voor consultatie, detachering, voorlichting, opleiding en onderzoek als het om ASS gaat. Speerpunten van het kenniscentrum zijn o.a. AutismeTV met online uitzendingen over thema’s die interessant zijn voor een breed publiek en Reach-Aut, de academische werkplaats voor autisme, een initiatief van het Dr. Leo Kannerhuis en de UvA.

Waar is het Dr Leo Kannerhuis VOOR?

Een autisme-spectrumstoornis beïnvloedt iemands leven en kan zich manifesteren in alle levensfasen. Vaak hebben mensen met autisme en hun omgeving gedurende hun leven een of andere vorm van ondersteuning nodig. Het Dr. Leo Kannerhuis spant zich in om behandeling te bieden (in samenwerking met andere zorgaanbieders) op die momenten dat het nodig is. Zodat mensen met autisme verder kunnen met hun leven. Aan de basis staan goede diagnostiek en de juiste behandeling, wetenschappelijk onderbouwd en toegespitst op de individuele hulpvraag, uitgevoerd door goed opgeleide professionals. Mensen met ASS (met name met complexe problematiek) weer in beweging krijgen en goede kwaliteit van leven bieden – daar is het Dr. Leo Kannerhuis VOOR.

Wat doet VOOR bij het Dr. Leo Kannerhuis?

Het Dr. Leo Kannerhuis sluit aan bij de levensfase waarin iemand zich bevindt. Ook VOOR doet dat op haar eigen wijze. Het gaat dan om aansluiting bij de fase waarin een organisatie zich bevindt – met als doel de juiste professionals te vinden, voor tijdelijk en voor vast.
Hoe doe je dat? Om te beginnen door goed te luisteren en in kaart te brengen wat er nodig is in de organisatie van de opdrachtgever. Ook investeerde VOOR veel tijd in gesprekken om de beste kandidaten uit het grote netwerk te vinden. In relatief korte tijd vond VOOR een nieuwe Manager Behandelcentrum Jongeren en een interim directeur Behandelcentra voor het Dr. Leo Kannerhuis. Het contact werd door de opdrachtgever ervaren als ‘informeel en tegelijk 100% professioneel’. Eerlijk, transparant en helder. Ook toonde VOOR haar betrokkenheid nadat de vacatures waren ingevuld, in de vorm van begeleiding volgens het 100dagenplan. Wat verder gewaardeerd werd, is dat VOOR kan meedenken over waar de organisatie het beste mee vooruit kan – of dat nu tijdelijke versterking is of een professional in vaste dienst.

 

Ook Tragel Zorg is VOOR. Lees hoe ze bij deze opdrachtgever van verbinden én loslaten.

Ben je ook VOOR?

Meer ambitieuze opdrachtgevers hebben positieve ervaring met de bemiddelingsformule van VOOR. Omdat ze snel in contact komen met de best passende professional die hun organisatie kan versterken. Voor tijdelijk of voor vast; staf, managers, directie, bestuurders en toezichthouders. Het netwerk van VOOR groeit daardoor snel. Interesse? Stuur ons een mail of neem contact op met een van de partners. Steeds meer mensen zijn VOOR.

Terug

Archief

17 Januari 2019

Ook Ridder is VOOR

26 November 2018

Ook Sutfene is VOOR

5 November 2018

Ook Els is VOOR

VOOR opdracht
2 November 2018

VOOR is FD Gazelle!

1 Oktober 2018

Ook Barry is VOOR

9 Juli 2018

Ook Edo is VOOR

4 Juni 2018

Ook HOOG is VOOR

5 Maart 2018

Ook Assist is VOOR

VOORbeeld
6 December 2017

Zoekactie naar geld geslaagd

VOOR opdracht
7 November 2017

VOORbeeldig leiderschap – wij zijn VOOR

VOOR opdracht
6 November 2017

Ook Reinaerde is VOOR

VOOR opdracht
2 Oktober 2017

Ook Aliantus Oud Seyst is VOOR

4 September 2017

Ook HVO-Querido is VOOR

6 Februari 2017

Ook Middin is VOOR

18 December 2016

Ook Treant is VOOR

28 November 2016

Ook Stimenz is VOOR

7 Augustus 2016

Ook Tragel is VOOR

13 Juni 2016

Ook Boekoe is VOOR

21 Maart 2016

VOORjaar!

23 Maart 2015

Waar ben jij VOOR?

22 Maart 2015

VOOR de vooruitgang

5 Januari 2014

VOORgroet 2014